IdBased Bvba

Inhoud

DataDia

Transactielijst

Overzichtsscherm om alle transacties binnen DataDia. Transacties in DataDia kunnen zowel aankopen, bestellingen, leveringen, maar ook offertes, etc. zijn.

Transacties

Detailscherm van een transactie. Via dit scherm wordt zowel gebruikt om nieuwe transacties gelinkt aan een contactpersoon samen te stellen, bestaande transacties te wijzigen of gewoon om de inhoud van een transactie te bekijken.

Contacten

Binnen DataDia kan een contact zowel een fysieke of rechtspersoon zijn, zowel klant, leverancier, werknemer alsmede een individueel contactpersoon of een groep van andere contactpersonen zijn. Ieder contact kan logo's toegewezen krijgen die kunnen gebruikt worden in de rapporten die door hem zijn uitgegeven. Dit scherm wordt zowel gebruikt om nieuwe contacten aan te maken en de gegevens van bestaande contacten te bekijken of te wijzigen.

Product Media

DataDia maakt het mogelijk locale afbeeldingen, geluids- en videobestanden bestanden te uploaden of webbestanden te hyperlinken zodat deze gekoppeld kunnen worden aan producten of contacten. Zo kan men bv. een document opmaken, foto's uploaden en dit bestand koppelen aan een contact of product.

Categorieën

In DataDia kunnen contacten, producten, product eigenschappen, mediabestanden gegroepeerd worden in een of meerdere verschillende groepen en categorieën. Groepen worden in DataDia in een boomhiërarchie gestructureerd. Hiebij kan een groep een hoofdgroep zijn voor verschillende subgroepen, die dan nog eens kunnen onderverdeeld worden in subgroepen, enz...

Privileges

DataDia bevat een uitgebreid rechtensysteem waarbij rollen aan gebruikers gekoppeld kunnen worden. Deze rollen bepalen wat een rgebuiker al dan niet mag en krijgt te zien in DataDia.